Vyacheslav Chepurchenko: “Nekaj ​​nogavic in cevi zobne paste bosta ubila ljubezen”

Na TNT začela provokativno 16-epizode film, ki je eden od glavnih vlog, v katerih so igrali 28-letni igralec Vyacheslav Chepurchenko. Njegov junak Glory – lepa impudent fant, sin iz oligarh, ki ne le, da išče avanturo. Iz prve serije že vemo, da je Slava intimna z glavnim oblikovalcem likov Asya (ki jo igra Elena Liadova). Asya, po drugi strani, že ima moža in dva ljubitelja. Vyacheslav Chepurchenko je prišel s premiero v Ufi, vendar je za zaslišanje Ženski dan skrbno izognil “spoilers”.

Prve dve epizodi Izmen ste pripeljali na Ufo in tukaj preživeli ves dan. Kaj si videl v našem mestu?
Vyacheslav Chepurchenko

Pred njegovim obiskom, sem vedel o vaši pesnik, revolucionarni, glasbenik in skladatelj Salavat Yulaev, ker sem ljubil zgodbo šteje Emelyanov in Pugachev uporu, Res mi je všeč, da preuči te dogodke. Tako je bilo lepo obiskati spomenik Salavatu Yulaevu. V Ufi so zelo lepa mesta in imate čist zrak, je enostavno dihati.

Neverjetno je, da so vsi glasbeniki in revolucionarji spomnili Salavata Yulayeva! Ponavadi vsi govorijo o Zemfiri in Ševčku.
Vyacheslav Chepurchenko

In, seveda! O Zemfiri sem slišal, da je vaša dežela. In glede Jurija Ševčuka, če je iskren, ni vedel, da je iz Ufa. Mislil sem, da je Peter!

Vajčeslav, kot vaš junak, tretji Asin ljubimec, bo vplival na njeno usodo?
Vyacheslav Chepurchenko

Slavo bo nadaljevala Anya byaki. Asya in njen mož poskušata rešiti konflikte v razmerju, Slava pa želi uničiti svojo družino. Za svoje stroge ukrepe, seveda, bo zasluženo prejel. Na splošno se bo naša zgodovina filma končala zelo bistveno. To je film o izdaji vsega človeštva. Vsi se spreminjamo na tak ali drugačen način – duševno ali fizično. Fizično je to seveda ekstremno. Toda junakinja Liadove je lepa, ker ji omogoča, da je tisto, kar hoče. Zaradi tega in problema, ker ostalo ni rešeno. Film o izdaji v življenju in v glavi.

Kaj menite, da potisne osebo na izdajo?
Vyacheslav Chepurchenko

Dolgoročni odnosi na določeni točki se lahko motijo ​​in to bo vzrok. Življenjski vplivi, džemi in ena mora znati preživeti to vojno. Zdi se, da je cev za zobne paste, ki ni zaprta, vendar pa jo lahko vidiš vsak dan … ali pa nogavice na tleh v kuhinji! Par nogavic in cevi iz paste lahko ubijejo vso ljubezen. Na tem se moramo naučiti, to je veliko, zelo veliko delo. Vsak ima svoje ščurke v glavi. Moja žena Vika ni vedno zaprla steklenice do konca pokrova, hočem ji reči: “Zapri! Zapri! Zapri! “. Ampak razumem, da imam enake težave. Zdaj nositi, žal, raztreseni ali perilo opere, vrgel kup za lase, in je tam, in nisem pospravila tednov. Tudi ona mora to prenašati. Ampak kot pravzaprav sem srečna oseba. Zaradi svoje bližnje je pripravljen spremeniti sebe in pripraviti na to, kar se v njej ne more spremeniti.

Kako ste delali z Eleno Liadovo, ali je bilo enostavno umakniti?
Vyacheslav Chepurchenko

Bil sem zelo plašen pred Leno! Ko svojega partnerja ne poznam na igrišču, se počutim udobno in sproščeno. In takoj, ko razumem, da je blok in megakruti igralec, takoj pritrdim. Toda Lena je odlična strokovnjakinja in fizično je zelo udobna, ni bilo nobenih težav. Takega ni bilo: “Jaz sem slavni umetnik, ne dotikaj se me.” Nasprotno, bolj nadarjen in profesionalen umetnik, bolj primeren in tišji je. Resnično, grešim, da sem delal na vlogi partnerja in se ni ukvarjal zase. Včasih sem izstopil iz mojega posla. Lena mi je zelo natančno povedala, da ni vredno delati. In popolnoma je prav, vsakdo ima svojo kuhinjo in način, kako pride do podobe svojega junaka, nekoga drugega ne skrbi.

Ali bi morali čakati na drugo sezono, Izmen?
Vyacheslav Chepurchenko

Tega ne vem. Medtem ko lahko uživate v prvi sezoni ob delavnikih ob 21:00 na TNT. Mislim, da je Izmeny popolna zgodba. Ampak rad bi rad nadaljeval v nadaljevanju o določenem junaku filma.